Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

49.

Det här är till den fittslickare
som sa att vi klickade
och tog med mig hem
till sin lilla säng

han som tolkade mitt nej
som ett okej
och sedan ursäktade sig med
"förlåt jag var så kåt".

Fuck you.




Bunden vers av upsidejsi
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-01 22:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
samtyckeslagen är en självklarhet
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

upsidejsi
upsidejsi