Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att !

tänk och få vakna upp och se det vackraste i världen

tänk att få vakna upp och se solen smeka din hud

tänk att få vakna upp och känna din arm omkring mig

tänk att få vakna upp och se att en ängel tittar på mig.




Fri vers av Morgan
Läst 273 gånger
Publicerad 2013-09-01 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan