Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sina gamla söndertvättade blåa jeans


Han tränger vant på sig sina gamla söndertvättade

blåa jeans

som han en gång i tiden har fått av James Dean

De som numera är lagade flera gånger än han kan minnas

Men så ska han också ut på en blind dejt ikväll

då han vill vara lite fin

Så därför har han även köpt med sig en flaska rött vin

och en vacker blombukett

som är tjusigt inbundna med en liten rosett

Och då han tänker för sig

Nu ska väl ändå ingenting kunna gå snett ikväll

För när jag ger henne den vackra blombuketten

så borde hon ju faktiskt le lite brett

Och gör hon det kommer det nog att kännas som jag har

vunnit det högsta priset på tretton rätt

Sedan så började han att tassa iväg till mötet med henne

lite lätt...

Han tränger vant på sig sina gamla söndertvättade blåa jeans!

Ken Cassel
1/9-2013





Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-01 12:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ofta är det som är gammalt skönast att ha på...ska man på dejt så behöver man känna sej bekväm...fint...
2013-09-03

  peter markurth
gillar formukeringen i första och sista raden, där fick fdu till det
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel