Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De goda vännerna Romeo och Valentine


träffade på Julia en dag

En förtjusande vacker kvinna så strålande glad

Och det var då som de två började tävla om Julia´s gunst

medan Julia själv åt dem båda bara

skrattade lite lugnt

För hon visste direkt av vem av dem två som hon ville ha

Vem av dem som hon skulle välja och ta

För självklart så var det Romeo som skulle få bli

till hennes kung

Men nu så gick de tre goda vännerna där på esplanaden

och tittade på allt och ingenting

medan kvällen ännu var ung

Men då Romeo helt plötsligt började sjunga vackert

för Julia med det värsta av gung

Och då det inte dröjde länge fören alla på esplanaden

stämde upp och var med och sjöng...

De goda vännerna Romeo och Valentine!

Ken Cassel
1/9-2013







Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-01 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel