Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsrekord i U-landsbistånd


14 april 2010

Alliansregeringen levererar igen

Lilla Sverige betalade under 2009 ut 34,7 miljarder kronor

i U-landsbestånd

En miljard är lika med tusen miljoner kronor

Mer än något annat land någonsin har betalat

VÄRLDSREKORD

Visste inte att det finns en tävling om vilket land

som kan ge bort mest pengar i bistånd

För i den tävlingen vill inte jag längre vara med i

Inte undra på att jag får en så pissig lön

Skatt, Skatt, Skatt

Skrattretande

För vart tar mina skattepengar vägen egentligen när dagiset

stänger på grund av att de inte har råd att betala ut

en själig lön på femtontusen till dagisfröken...

Ken Cassel
1/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-01 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte undra på att det är som det är här när pengarna skänks bort till andra länder.
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel