Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natti natti 71 igen

känslor och orden och dess innebörd kan
ha en så otrolig Krafft som kan vara så

förödande för dom som möter dom och
känner kraften av vreden i sitt hjärta

och själ ut av en olidlig smärta som
fuktar ögonen innan tårarna börjar

rinna för att ta bort det som är
överbelastat och inte längre går att


fly eller förträng längre utan måste
mötas för att hindra ett hel liv i flykt


för det är svårt att uppfatta och lägga
märket till allt vackert runt om kring en

som man går ständig miste om varje dag
insjunken i tankar ständigt brist på tid

så att man glömmer bort att leva sitt enda
liv med minnen som en tom burk som

jag skulle fylla med det jag saknar önskar
och behöver för att fylla minna gener innan

jag sänder dom in i framtiden







Fri vers av den nakna poeten
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-09-01 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten