Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kyss var av kärlek

När jag la min hand på havet var det

torrt

När jag nuddade elden var den

Kall

Jag förstod inte då att du älskade mig

Att din kyss var av kärlek


Jag vaknade av att verkligheten var helt

Overklig

Och att livet slocknade, när du lämnade min värld.













Fri vers av Angel of love
Läst 463 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-09-02 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärleken
är avgörande

2013-09-05

    ej medlem längre
"När jag la min hand på havet var det
torrt"
Snyggt.
2013-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ångerfullt...
2013-09-03

    Dan Myrbeck
Tjusigt - omvänt beskrivet!
2013-09-02

  Ole Sunnerfjell
Ibland går det för snabbt, relationer måste få eftertankar. Samtidigt måste man vara tillräckligt öppen i såväl tal som kroppsspråk för att lättare forma den gemensamma pusselbiten.
2013-09-02

  Fem hjärtan VIP
så vacker och vemodig!
2013-09-02

  Rise Little One
vemodig och insiktsfull text...
2013-09-02

  Lars Hedlin
Starkt men vemodigt i sin ton....
2013-09-02

    ej medlem längre
så vackert och så vemodigt..
2013-09-02

  ULJO
Så fint skriftat om kärlek
2013-09-02

  Federico Romano
En vacker dikt min vän..
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love