Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för alltid... jo - min barndom, och min vuxendom. Inte för nordens saga och inte för färgerna.. mer för förmågan att Ta Hand Om Resterna... Resterna. Så Quoth....Raven.


Hjärta; korp

[http://www.youtube.com/watch?v=g8eeKDDWeRg]

 

aldrig någonsin tala genom annas ord
sa jag en gång för länge sen

 

kanske jag var fem
kanske 13 eller vem vet

 

det finn flera ju
det finns flera

 


upptäckte jag sen efter så där ett liv på en höft
vem hade kunnat ana

en korps budskap

 

 

och de låter 
det låter

som korpar ska låta
skarpt om skapandets

 

rester

exakt så där som egen uttalat
bärande på regnbåges vingar

 

vi befäster inga segrar nej
vi bara fördelar förevigar

 

festerna

 

 

korp

 

 

 




Prosa av Pot Pourri
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri