Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en morgon tanke lik alla andra morgon tankar men olika ämnen innan bekymmer gör sej påminda och tar bort platts för lek med busiga tankar utan handling men roliga att tänka


god morgon en morgon

när jag vakna denna morgon full av hunger som
alltid så äter jag min gröt och mackor och låter

min blick vila ut igenom fönstret och blir påmind
om kylan som den har gjort allt starkare sedan

några dagar tillbaks en del blad ytterst få är redan
gula på eken utanför snart kommer dom singla ner

och vinka farväl ut av den vackra sommaren och
åter kommer marken täckas med vit snö det

kommer att bli en kall vinter i år och lång med
mycket snö jag har inga belägg för det men det

är en stark känsla jag har inom mej ärvd efter
min far vintern är snart här igen skönt för den

är så vacker




Fri vers av den nakna poeten
Läst 132 gånger
Publicerad 2013-09-02 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten