Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter det få växa


Jag låter det få gro

Jag låter sedan ett par ugglor få flytta in till sitt

nya varma bo

Ett tryggt boende där de lugnt och säkert

kan titta fram med ett och annat litet

Ho Ho Ho i lugnan ro

Och självklart så är det mitt nya taliban skägg

som jag pratar om

Eller vad trodde ni att jag pratade om

Jag låter det bara få växa ända ner till min ena sko...

Ken Cassel
2/9-2013





Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel