Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När visaren pekar på mig.


Ett jag-andetag

Nej, jag lyssnar ibland.

Ja, ibland lyssnar jag.

Tar ett jag-andetag och är värd allt.

Lyssnar, förstår och vill inget hellre.

Andas mig äldre och kollar på visaren som pekar på mig.

Det är jag nu.

Min tur att samla energi och vara fri.


Och ibland händer det.

Det som visar varför jag slet.

Ögonblick av tystnad och häpnad som slår allt.

De slår allt och står för sig själva.

De finns överallt och ibland beträder jag dem.

Då finns jag nu.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj