Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre längtan

Tanken på en frigörelse lockade hennes inre.
En utgång bland många.

Trots att längtan fortfarande fungerade
som en drivkraft kunde hon inte längre
se sig själv som ett offer.

Nu var världen framför henne att skapa.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 01:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jäkligt bra ordat! En snygg devis!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj