Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en enkel bild mot svarta tankar om hösten


Aldrig ensam



Se på alla flyttfåglar,

så enkelt dom följs åt


Det verkar vara ett mönster


Jag tror ingen behöver

lämna landet

ensam





Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-02 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet om "kärleken" bland fåglar. Tänk om vi människor hade det lika bra? Då skulle ensamheten utplånas...
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP