Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fascination.

Och helst av allt vill jag bara skriva ner allt du säger
du står i bakgrunden
diskret och ler
och nästan igen vet
allt det där du besitter
ditt intellekt
och ditt väsen
hela du
fascinerar mig
som ingen förut
och du förstår mitt sätt
du hör mina ord
och då du ser på mig
finns det en konflikt i blicken
en blyghet inför mig
men en säkerhet i dig
som gör det hela så

jag har inga ord för dig
och ditt spretiga hår
och din ovana till alkohol
och din uppväxt i bibelbältet
och allt du är
som jag på ett eller annat sätt
bara måste vara en del av
och ingen tvingade dig att
vända dig om i stolen
sned med kroppen
för att uppehålla kontakten
för att snegla, som en 13-åring
och ingen bad dig att följa mig
ut i natten från den mystiska krogen
men det gjorde du ändå
och min hand mot din
kändes bra
och jag kysste dig på kinden
som ett tack
bara för att du finns till.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-02 22:34



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Du har en enastående förmåga att berätta trovärdigt med ord så det når in dit det ska. Din text skapar känsla. Otroligt bra! Fortsätt och skriv!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam