Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är att du ska lyssna medans du läser... http://www.youtube.com/watch?v=EAvlimEYEpQ


Förtrollande kärlek




Sanden blåser runt mina fötter, vinden leker med mina tunna täckande kläder. Du ser på mig och ler, likt en gudinna står jag där vid pyramiderna och ler. Kärlek och mystik ringlar sig genom öknen och Kairo brinner på avstånd. Andlighet finns i luften och himlen bär paradiset på sina axlar. Osynliga tecken trummar i våra hjärtan, guldtrådar förgyller våra själar. Böneutropen kallar oss och när du böjer dig ner så självklart och kärleksfullt, då vet jag att jag hittat mitt hjärta, du Mohammad, genom dig kan jag andas, leva, du är mina andetag...




Fri vers av genni VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-03 12:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Åh, så fint du skriver.
2013-09-04

  aol
så fint,

2013-09-03

  peter markurth
vad fint, synd att det finns så många rasister som kommer att gapa....
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP