Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke på dig




Etsar en tanke på min näthinna

En tanke att spara

En tanke på dig







Fri vers av zaphod
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-03-07 15:26



Bookmark and Share


    NoMi F
Um härligt så länge vi minns
Fint skrivet
2006-03-09

  Helene Månsson
Härligt med tankar.....
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod