Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övningskörning


Det svåra är inte att ta sitt körkort

Det svåra är att lyckas få behålla det..

Ken Cassel
3/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-03 19:23



Bookmark and Share


  Harriette

:-)

Det gäller inte bara körkort utan en del annat också.
2013-09-04

  peter markurth
asg, vet
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel