Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske aldrig

Du kanske aldrig får den du vill ha
men du får mig

Du kanske aldrig mår så bra
men du klarar dig

Du kanske aldrig överlever morgondagen
men jag kommer dö med dig




Fri vers av tågstation
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-03 21:40



Bookmark and Share


  M:tin
Fin!
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

tågstation