Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska man stanna kvar i Sverige för


när man blir pensionär

om man kan få pensionen sin skickad till sig i ett kuvert

vart man än är på jorden

För inte lär jag i alla fall stanna kvar här

i denna dåliga atmosfär

Där den svenska sommaren är det enda som bär

Får en att stå ut till den milda grad

För regnig vår och höst och kall vinter gör ju inte

den endaste människa glad

tror jag

Kan inte ens gå ner till sjön då för att ta sig ett

litet svalkande bad

Så varför ska man stanna kvar i Sverige för?

Ken Cassel
3/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-03 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel