Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit i kaffet

Jag hade fått skit i kaffet och visste inte om jag skulle ta bort det och dricka ändå eller laga mig en ny kopp? Det är ju så lätt hänt att skit hamnar där ändå... miljögifter, bara för att nämna något. Vem vaskade bönorna och hur nogrann var denna någon?
I luften bärs skit.
Kan jag kontaminera vätskan med mitt lynne?
Blir den negativt laddad? Är det dåligt eller bra, minusjoner i kaffe?
Kan en leende slurk av det mörka guldet höja sig över smutset likt avfärdar man en gläfsande knähund?
Skit i kaffet... jag tar bort det och dricker ändå. Skiter i det.




Prosa av hansensson
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-04 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra...
2013-09-04

  Annika Persson
Koffein kan vara skit nog, sa kärringen.
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson