Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Special One

Idag var jag Ässet
Kungen på kullen
Skiten
Den specielle
Mannen
Rockstjärna
Den gyllene pojken

Synd att ingen såg mig




Fri vers av Tarras
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-04 10:21



Bookmark and Share


  aol
presis så som man kan känna sej, bra skriftat,
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras