Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte längre välja och braka


Jag säger till min inneboende som håller på
att kasta bort sitt jobb på tippen
utan att ha något nytt att gå till

Du kan inte längre välja eller braka

Får ta vad som bjuds

Erbjuds

Ta vilket skitjobb som helst

För på varje jobb finns det minst fem tusen sökande

Konkurrensen är stenhård

Ja, om du nu inte har några känningar, då förstås

Vilket du inte har

Så om du vill ha ett jobb idag så måste du kämpa

och slåss för det

Annars kommer du garanterat gå bet

Bara så att du vet

Livet är ingen dans på rosor...

Du kan inte längre välja och braka!

Ken Cassel
4/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-04 11:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...i dagens samhälle så får man ta det som bjuds...
2013-09-05

  Peter Stjerngrim VIP
Det är just det livet är ...
... En dans på rosor ...

... stundtals bär inte kronbladen och då blir det taggigt och djävligt ...
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel