Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag kunna förklara mig


För det är den här känslan som jag har inom mig

som känns så otroligt sann

Och det är att jag ska få ha dig i min så stora famn

där vi ligger och älskar med varann

på en öde vit gyllene sandstrand i paradisets land

En dröm så öm och god

Så hur ska jag kunna förklara mig mer än att säga

att du är min drömkvinna här

på våran jord...

Ken Cassel
4/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-04 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel