Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst är inte starkast


Det är teknikern

Den som vet hur man ska göra det lättast för sig

utan att själv gå sönder på kuppen

Men det visste ni säkert redan om?

Ken Cassel
4/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-04 12:01



Bookmark and Share


  peter markurth
intelligens slår alltid styrka
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel