Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats trädgård



Sakta, mjukt stiga poetiska sagor

ur blomfylld sal


under annalkande promenad

i mystikens våta gryning

längs stigens daggkåpesmyckade trolldom



Stilla nu, tändas stjärnljus i sömniga morgonögon

av ängens smekande värld i romantik



får hjärtats trädgård att pollinera

blomma

rofyllt

inombords




© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 612 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-04 14:07



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Stämningsfullt, fin balans i ordvalet... allt är precis lagom.... bra vetja!!
2014-04-13

  Connie
Njutningsfull, i den trädgården vill vandra!
2014-03-05

  Maria T
Vacker. Som en vattendroppe i ett daggkåpeblad
2013-12-14

  Julio VIP
Vilken härlig text
2013-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Stilla och njutningsfullt...
2013-09-05

    ej medlem längre
:) vackert..
2013-09-04

  Änglaögon
Rofylld och vacker är din plats, ger sinnesro.
2013-09-04

    ej medlem längre
så vacker!
2013-09-04

  Lars Hedlin
Helt underbart fint! ;)
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen