Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kurar

 

kan inte skriva namnet

inte så att det hörs eller minns  

visarna löper

kanske vilsna och pilen pekar obestämt

den insuttna besupna fåtöljen omfamnar mig

den var mormors liksom lampan och allt stannade när hon läste

jag läser bokstäver nu här

allt är ordlikt fast stavningsprogrammet förordar ormlikt och ordrikt

likt lik

jag klottrar namnet med nageln doppad i beck

skrapandet ljuder men namnet försvinner




Fri vers av cilax VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-04 14:28



Bookmark and Share


  Nanna X
tidsstopp i en fåtölj - magi.
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt