Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln


bara den lilla utan röst

såg till ängeln och den gav tröst



plocka änglavingar i blått

dunlätt tanke av vävda trådar

i det inre drar och skådar

och ner mot oceaners djup

med lugn hörsammar själskriket

det som drivs på av vinden och

fastnar lätt på ängelns vingar

tynger svärtar kräver ramlar



lämna viljan! modet famlar

drar dig upp ur sorgeriket

till det vackra ögonblicket

















Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-04 21:46



Bookmark and Share


  Nina.H
Åh.. Den här var så
berörande och vacker,
med mycket insikt!
Fint skrivet!
2013-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...det finns hopp...
2013-09-05

    Dan Myrbeck
Härlig!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP