Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle säga till dig att jag älskar dig


om jag nu gjorde det

Men eftersom jag inte gör det så skulle det inte

kännas helt okej inom mig

För du vill väl inte att jag ska ljuga för dig heller

Och missförstå mig rätt nu

För jag tycker ju att du är en helt underbar tjej

En tjej med skinn på näsan

Men en tjej som inte passar för mig

Men vänner kan vi väl ändå alltid vara

Då svarar hon surt tillbaka till honom

Du, du, du kan flyga och fara

Och så var det slut på den vänskapen..

Ken Cassel
4/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger
Publicerad 2013-09-04 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel