Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke här och nu natti

vad fanns innan mitt liv vem skapade plattsen
som jag föddes på och blev älskad beskyddad

i en ny välde med ett raderat minne i från den
gamla liv passerade i revy och blev tyst och tomt

vad fanns det innan begynnelsen vad fanns det
innan kärleken och ej något fysiskt utan att vi

känner inom oss och påverkas av olika mäniskor
med röd ansikten av att man blir generad och

tappar kontrollen över sej skälv känslor tankar
sinnen gränser suddas ut och nya skapas allt

blir förändrat och aldrig sej likt igen jag har byt
skepnad i tankar och känslor glädjen mindre och

lika mycket sorg mitt glada sinne bär sorg av att
allt bara försvinner så fört jag börjar älska och

vågar öppna mitt hjärta och känslor och allt som
jag nu förtränger hårt krampaktigt och jag ligger

där arg och ledsen utmattad och ställer frågan i
mitt eget huvud vad fanns det innan det här

förhållandet och det är det som gör mej arg för
jag vet inte jag har tappat min grund identitet

vem var jag innan hur kunde jag bli den
jag är nu vad var allt innan och hur blir det

efter vad finns där bakom dödens dörr jag
vet att jag ska beträda den i framtiden men

vad fanns där innan många frågor med flera
frågetecken en svar som att vattna vackra

blommor även fast man vet att dom ska dö
och det skulle väl besvaras att det är vackert

och dekorativt och att dom behöver vatten för
sin överlevnad det finns mäniskor med samma

behov som blommans för sin överlevnad som dör
flera tusen om dagen ingen rör ett finger eller

ser åt deras håll men dom är inte lika dekorativa
men det intressanta är vad fanns det där innan

vad finns efter döden en tanke lika intressant som
vad fanns innan livet och livet innan det




Fri vers av den nakna poeten
Läst 173 gånger
Publicerad 2013-09-04 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten