Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små gröna män kom ner från himmelen


en dag till jorden i sina små röda farkoster

Små gröna män ifrån Mars

Och med sig hade de några förtjusande små gröna damer

som dragplåster i all sin prakt

Damer som skulle roa och showa för oss alla

Vilket de gjorde också

Kommer ni inte ihåg?

Och duktiga som de var på att sjunga och dansa sexigt

fick de oss alla också mycket riktigt

att stämma upp

genom att hålla på och tralla

la-la-la

Och personligen själv så tycker jag att de var riktigt bra

Riktigt balla

För mig gjorde de i alla fall inte besviken

då jag bara blev glad

Synd bara att de fick så bråttom då de var tvungna

att dra

Men man vet aldrig

Kanske våra vägar åter korsas en vacker dag

då jag åker och hälsar på dem på Mars...

Ken Cassel
5/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-05 00:59



Bookmark and Share


    tramp
:-)

dags att bygga en raket
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel