Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skammen

Vänder ryggen till och blundar bort skammen

 

Hoppas du ska glömma hur jag ännu en gång
gav mig till dig
Och hur du ännu en gång avböjde




Övriga genrer av Elfrida
Läst 717 gånger
Publicerad 2006-03-07 16:40



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du uttrycker den här känslan så bra med dina ord att jag riktigt känner hur det känns!!
2006-04-23

  Hans w-art Westlund VIP
brutalt
och vilken avslutning
2006-04-18

    NoMi F
Här känns känslan igen
jag kan se dig och din
känsla av skam
När du ger dig till honom
och han avböjer
Fint beskrivet i poesiform
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida