Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går på den vilda sidan


medan jag tittar över på den snälla och laglydiga sidan

Den riktigt goda

Jag tänker

Det där är ingenting för mig

Ingenting för mig då jag är en skurk och bandit

Men helt plötsligt får jag syn på dig där

Jävla skit också

Hur kom du dit

En så otroligt vacker och söt tjej

Jag tänker vidare

Vart kom du ifrån för jag måste bara ha missat dig

Och hur jag nu har lyckats med det, vet jag ej

För jag blir ju blixtförälskad i dig på en gång

Så därför tar jag sats ifrån den vilda sidan och hoppar över

till den bra-iga sidan

Den lugna och laglydiga

Tar där sedan fram min saxofon och börjar spela

och sjunga vackert för dig

Har självklart även med mig en förtjusande blombukett

som är snyggt inlindad i sitt omfång

Och mer behövdes det inte för att vi två skulle älska

med varandra hela natten lång

då jag fick det värsta av stånd

Och sedan dess har jag ju inte fått hoppa tillbaka

till den vilda sidan för dig

då du har fått mig att lova sköta mig

Inga dumheter alltså

För skulle du komma på mig att göra det, så skulle du

med all säkerhet på mig bli riktigt wrong

Och det vill jag ju inte, älsklingen min

För jag har ju nu fått ett bättre förstånd..

Jag går på den vilda sidan!

Ken Cassel
5/9-2013






Fri vers av Ken Cassel
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-05 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel