Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förändras..


Jag förändras för varje sekund som går.

Jag är inte samma människa som igår.

Varje sekund i mitt liv renoveras och skyddar det inom mig.

Runt mitt hjärta spärras det av med taggtrådsnät tills du kommer och river upp det igen.

Min själ lägger sig till ro, tills du väcker den igen.

Min puls pumpar i normal takt tills du visar dig igen.

Min hjärna drömmer och fantiserar, tills du står framför mig igen.

Jag älskar dig och den känslan förändras aldrig.




Fri vers av Angel of love
Läst 356 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-09-05 09:50



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så vackert om styrkan i din kärlek
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att kärleken står fast...
2013-09-05

    Dan Myrbeck
Stämmer nog,
vi förändras
hela tiden.
2013-09-05

  Tess74
vacker kärleksförklaring!
2013-09-05

    ej medlem längre
en otroligt vacker kärleksförklaring...
2013-09-05

  Lars Hedlin
Stark i känslan och i själen......
2013-09-05

    ej medlem längre
"varje sekund i mitt liv renoveras"...
alldeles utomordentligt vackert
skrivet!
2013-09-05

    ej medlem längre
Trofast-het
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love