Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska


Kan du bli älskad

Kan du då ta emot den kärlek som jag är villig

att ge till dig just nu

För jag vill ge dig en massa pussar och kramar

som behagar

Värmer gott

För jag vill inte höra att du på dem sen håller på

och klagar

Inte så kul

Inte när jag försöker att ge dig lite lycka på din lott

när vi två tillsammans håller på

och byter lite spott

Nå, så vad säger du

Kan du älska

Kan du bli älskad

För just nu går allting annat genast bort..

Ken Cassel
5/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-05 16:30



Bookmark and Share


  anits VIP
kan ana en längtan i dina rader......
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att prioritera...läser lite längtan i dina ord...
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel