Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför


Jag rensar bordet
men varför egentligen
jag får känslan
av sprit vin kanske annat
vem är jag att fatta
förklara eller ens förstå
men sedan ser jag
någon analyserar
mitt liv mitt leverne
men ursäkta mig
det som hände då
kanske är där igen
jag vill bara andas
väldigt långt borta
håller med dig
men va fan
i läderbyxor
i ren total sörja
klockan var den
minst sagt påverkad
det är jag än




Fri vers av Marvin
Läst 205 gånger
Publicerad 2013-09-05 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin