Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt

 

Porträtt av poeten som ung hund

gammal nog för

att aldrig

lära sig

sitta




Fri vers av petter rost
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-05 23:42



Bookmark and Share


  Connie
Älskar den här lilla. Belöning är A och O. sen löser det sig ;)
2015-01-07

  walborg
Roligt
2013-09-06

  Annie b'larsson VIP
Det här var jäkla bra!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost