Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans fågel



Lyckan kommer
som en sällsam fågel

sätter sig i mitt hår
plötsligt borta igen
som att jag nästan inte såg den

Jag ställde mig högt igår
kände att den nästan såg mig

Jag längtar efter att ha lyckans fågel
åter igen i mitt hår




Fri vers av Ökvinnan
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-12 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan