Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är det lugnt och skönt


Inte så stimmigt

Inga höga röster som stör en

Rent utav riktigt avkopplande faktiskt

Plus att lokalerna är svala och sköna

ifrån värmen utanför

Lokaler som bär på många historier

och levnadsöden i sin vagga

För rad efter rad står äventyrs böckerna

väl sorterande i bokstavsordning

Så självklart är det ett bibliotek jag pratar om

Ett ställe som är väl värt ett litet besök emellanåt

För kanske man lär sig något nytt på köpet...

Ken Cassel
6/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 13:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint tips...
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel