Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg fula fluga flyg


Flyg och kom inte tillbaka hit igen

För jag är inte din vän

Så flyg innan jag emot dig blir riktigt stygg

Krossar dig emot väggen

Vilket jag inte vill då du kanske blir till en ful fläck

på tapeten, just så snyggt

Så flyg fula fluga flyg..

Ken Cassel
6/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 15:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
surrr surrr
HELP ME HELP ME
Han vill krossa mig.
:) :) Ken du är bäst...
2013-09-06

    ej medlem längre
maffig metafor
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel