Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sen senryu. ...och kanske när Sagan är...


All

 

 

¤

jag sa läs lite
mer poesi så länge

 

så hörs vi vid All

¤




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 120 gånger
Publicerad 2013-09-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri