Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontana, små, ord.


När du öppnar din mun

 

 

 

 

du

öppnar din mun

och ur den

kommer dina ord

som berättar

om dina drömmar

dina värderingar

och funderingar

 

kloka ord

som formas

av så mjuka läppar

 

du bevisar

att du inte bara är ögongodis

nej du är mer än så

du är godis för hjärtat

 

och jag kan inte rå för det

att jag börjar drömma

om ett liv med dig

 

även om jag inte är den bästa

den mest perfekta

även om du egentligen kan hitta

någon bättre

 

så vill jag ändå

ge dig mitt allt

för det känns så rätt

när du ler

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-09-07 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver väldigt fint om kärlek..
2013-09-11

    Bitförbit
Så himla vacker. Fick mig att le stort! :)
2013-09-07

  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet!
2013-09-07

    ej medlem längre
Vacker text!
Tack!
2013-09-07

  Maj-Lis VIP
Fint om vacker kärlek
2013-09-07

  kerstin skriver VIP
rart skrivet
2013-09-07

  Angel of love
Vilken kärlek.. Underbart beskrivet.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP