Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inloggning

 

förhandlingarna vänds ifrån, bak

det är morgon, förhalningarna visar sina trupper

vi, kommande av oss, har bara en tanke en önskan

ge oss synen tillbaka Du Allsmäktande

 

hur gjorde man förr, vad lockade

luft jag flyttar med en armrörelse är tyngre än luften i en fjärils vingslag

ändå kommer jag av mig, vi av oss, när kallelsen kommer

i avsnittet där historien får form




Fri vers av cilax VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-07 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt