Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar från skogen om sorg


tröst i sorgen ( choka )


sorg är ens egen,

ingen känner den som du.

du kan ej ge den

till någon annan att bära:

den är ensamtung.

dock känns den lättare

om någon ber att

få hjälpa dig med något,

vad som helst du vill -

och även om du ej vill

ha något just då:

vill sörja i din ro,

tackar vänligt nej;

så lättar sorg greppet smått -

i blott den önskan bor tröst




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-07 19:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Absolut sant/ kram
2013-09-09

  Lars Hedlin
En stark text!
2013-09-08

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skrivet
visst kan det vara skönt
med någon som tröstar
ibland
2013-09-08

  Marianne Räf
Tack, för de fina orden.
Ja, man kan behöva
någon som vill trösta,
när sorgen är tung att
bära. Så sant.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran