Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lolong!


Mördarkrokodilen

Världens största saltvattenkrokodil i fångenskap

med ett huvud på 84 cm och med en

total längd på 6,17 meter

Ingen krokodil jag skulle vilja kramas med i alla fall

Vilket monster!!!

Måste bara vara en dinosaurie ifrån en svunnen tid

för flera miljoner år sedan

En bit Jurassic Park..

Ken Cassel
7/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel