Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i detta nu

så händer det något spännande i Afrika
Tusentals gnuer tar sig över flodbanken där krokodilerna
ligger och lurpassar
Det blir blodigt värre
Lite skrämmande faktiskt

Just i detta nu så händer det något spännande i Amerika
Ett gäng tjejer har lesbisk sex med varandra
medan kameran rullar
De spelar in en porrfilm

Just i detta nu så händer det något spännande i Kina
Ett nytt barn håller på och födas och får se världen
med nya ögon för första gången

Just i detta nu så händer det något spännande i Holland
I Amsterdam rättare sagt
Ett gäng turister sitter vid en coffeshop och röker på
joint efter joint av det bästa gräset
och blir skitflummiga

Just i detta nu så händer det något spännande i Sverige
Ett gäng poeter sitter vid sina datorer lite varstans
i vårat avlånga land och skickar in dikter
och kommenterar andras
Till allas glädje och sorg
Glädje över att det alltid finns någon poet vän
på dygnets alla timmar ute på nätet
och som man kan snacka lite med
Sorg över att alla kvinnliga poeter inte sitter här hemma
hos mig just nu
då vi alla har ett litet trevligt poet party
Då vi pratar och umgås lite med varandra
Ja, det vore något det...

Just i detta nu!

Ken Cassel
7/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-07 22:27



Bookmark and Share


    tramp
:-) det är lite av poetsaga i detta...läs Vintersaga !

bra text


2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel