Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sexigaste




det som verkligen kändes
var det jag mindes
och det jag verkligen mindes
var det jag kände
när hon log,
när hon leende sa "du är fin",
då hade hon klätt på sig
för länge sen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-07 23:29



Bookmark and Share


  agneta pichler
Tjusigt :)
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP