Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tretton ordare!


Bortom verkligheten ligger det surrealistiska

Man vill knappt tro att det är sant..

Ken Cassel
7/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 23:51



Bookmark and Share


  aol
så kan det va, gillas,
2014-01-11

  peter markurth
verklighet= subjektiv tolkning av tänkt objektivitet
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel