Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=7IRIP-hSfJ0


änglarnas nattlöften




livet är ej lätt,

alltid,

känn dig ej ensam,

någonsin,

någon,

alltid, bryr sig om dig -

var du än är -

du är aldrig glömd





Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-08 00:05



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Absolut sant!
/kram
2013-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina, trygga ord...
2013-09-08

  aol
så sant som att guden går i alla fötter på jorden, så berörande skriftat fine poetvän,
2013-09-08

  Lars Hedlin
Så fint och sannt!
2013-09-08

  Marianne Räf
Så härliga ord!
2013-09-08

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
inte alltid så lätt
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran