Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret ropar

 

 

 

 

 

jag hör hur det ropar mitt namn

mörkret påminner om sin kalla famn

platsen

där alla som känt smärta

och låtit den göra så ont

att man helt slutat känna

får sova

 

mörkret lockar

för där behöver man inte försöka vara bra

där finns inga förväntningar

där gör man ingen besviken

där slipper man vara rädd för att inte räcka till

 

för i mörkret

där existerar man inte

och det är svårt att se

hur världen inte skulle vara bättre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-08 19:05



Bookmark and Share


  Micky
Mitt i prick. Den här texten går rakt in i min själ.
2013-09-12

  Palett
En starkt berörande text !
2013-09-08

  Anna*
Stark text som berör! Applåderar
2013-09-08

  Elliinor
Men :C
Nej sluta. In i mörkret får du inte gå! Stanna där du är!


2013-09-08

    Bitförbit
Känner igen den känslan. Hoppas inte mörkret lockar över dig. :)
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP