Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du vill !

kärlek som du vill ha,

åtrå som du vill ha,

beröring som du vill ha,

ömhet som du vill ha,

så ta min hand och känn efter

om det finns hos mig.....




Fri vers av Morgan
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-08 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan